HALF OF ME by Alexander se obliga, conform cerintelor Legii nr. 677/2001(modificata si completata) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este strict pentru procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventuale servicii noi pe care le oferim, noi sau partenerii nostrii. Datele personale furnizate de dumneavoastra sunt necesare pentru realizarea documentelor de facturare.

Refuzul dumneavoastra de a pune la dispozitia halfofme.ro a tuturor sau partial al datelor cu caracter personal specificate in sectiunea de autentificare a site-ului, atrage dupa sine neprocesarea/anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: SC HALF OF ME SRL. Conform Legii nr 677/2001, beneficiate de dreptul de acces si interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@halfofme.ro .

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.