Cum plasez comanda?
Produsele dorite vor fi selectate in urma vizualizarii produsului pe pagina de descriere corespondenta fiecaruia. Dupa alegerea marimii dorite, produsul va fi selectat prin butonul “Adauga in cos”. Ulterior selectarii tuturor produselor dorite spre a fi achizitionate, verificati comanda prin butonul “Cosul tau”, unde introduceti numele, adresa de e-mail, oras, numar de telefon si adresa. In rubrica “Adresa” se pot lasa anumite mentiuni sau comentarii legate de comanda (ex. Livrare dupa o anumita ora sau dupa o anumita data, in cazul comenzilor in afara Bucurestiului, sau ridicarea din Showroom pentru Bucuresti; achitarea contravalorii comenzii prin ordin de plata).

Produsele din cosul de cumparaturi si pretul final sunt vizualizate in sectiunea “Cos de cumparaturi”.

Dupa verificarea corectitudinii tuturor datelor de livrare, comanda este lansata prin apasarea butonului “Comanda acum”.

Veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii, urmand a fii sunat de un operator pentru confirmarea comenzii.
Fiecare produs este insotit de factura fiscala.

Plata Produselor:

Metode de plata. Plata produselor de pe www.halfofme.ro se poate face in urmatoarele moduri:

1. Ramburs (plata la livrare in momentul primirii coletului). Presupune achitarea, la primirea coletului, a contravalorii facturii fiscale.
2. Ordin de Plata. Plata se face direct in contul bancar al SC HALF OF ME SRL, deschis la Banca BRD-GSG, Cont IBAN: RO48BRDE441SV27578694410, CUI: 34168247, CIF: J40/2440/2015.

Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea comenzii in urma discutiei telefonice cu unul dintre operatorii nostri.