Livrarile se vor efectua in maxim 7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului sus mentionat, HALF OF ME by Alexander va informa Clientul prin apel telefonic, in termen de 24 ore de la confirmarea comenzii, caz in care, Clientul poate renunta la comanda.

Transportul se va efectua folosind serviciile FAN COURIER (http://www.fancourier.ro). Cumparatorul, va achita si cheltuielile de transport, direct transportatorului in momentul livrarii.

Preturile afisate pe site-ul www.halfofme.ro contin toate taxele aferente comercializarii produselor, la care se adauga cheltuielile de transport in valoare de 30 RON(in locatiile ce apartin ariei de acoperire a FAN COURIER, fara km. exteriori, caz in care se va adauga diferenta de km. exteriori) in cazul comenzilor de maxim 999 RON, iar in cazul comenzilor de peste 999 RON transportul este gratuit. Facturile emise de catre HALF OF ME by Alexander vor contine si taxele de livrare, astfel ca la finalizarea comenzii pe site veti stii exact cat aveti de platit curierului in momentul livrarii.

Pentru verificarea duratei de livrare, practicate de catre FAN COURIER pentru livrari in toata tara, va rugam sa consultati link-ul: http://fancourier.ro.